al te lang, mijn geliefden, hebt gij moeten wachten

egyptische hieroglyphen schildering

tablet of identity and reason, system story telling

Het was natuurlijk met het komen van de vroeg-adolescentie niet heel goed te voorzien of wij eruit zouden komen wat het aangaat dat verhaal van ‘wie is deze dat….’.

Ik heb de Vader mogen leren kennen als een de mensen zeer zorgzaam en bescheiden Heer op dit soort punten, hoewel de stelling door anderen op een hun meer gepaste wijze kan worden aangepast, tenminste het ik dat mij daartoe was aangeschaft ervoer een hemels leven dat zeer gespannen kan zijn of de betoonde goede wil zijn resultaat zou afwerpen, kennelijk is het in de hemelen niet altijd goed bekend of er wel appels aan de bomen zullen hangen en aan welke boom dan wel.

Te denken dat hetgeen waar ik zo van getuig mij ten beurt viel vanwege het mooi blauw wambuis of de wat geprononceerde neus, het zou te ver voeren de relativeringen te beschrijven maar ik vertrouw op de bekendheid met terughoudendheid om in deze ook de gelovigen van antwoord te voorzien, feit is: Ik had hier niet naar uitgezien.

Advertenties

Over Cle5vincent

once I traveled all the way down to ancient Greece don't ask me how we did, and seemingly I picked it up to keep a goatskin we had bought and more we had a earthen pot. First tell me, is a man's T cup always so touching he is amending ?
Dit bericht werd geplaatst in gave der beschrijving, oprechter trouw, parenthesis, talent, veelkleurig, vergemoedelijkt en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s